OVER ONS

HET TEAM

 

Bij Bold Entertainment Productions draait alles om passie en creatieve verwezenlijking. Onze gepassioneerde creatievelingen brengen een diverse mix van disciplines met zich mee, variërend van regie, acteren, zang en dans tot ontwerp en marketing. Samen bundelen ze hun diverse expertise tot een krachtige dynamiek die onze visie en missie in de culturele wereld, waar we van houden, tot leven brengt.

ONZE VISIE

We willen buitengewone culturele ervaringen creëren die niet alleen vermaken, maar ook inspireren en veranderen. Kunst die de grenzen van traditioneel entertainment verlegt.

 

Bij Bold Entertainment Productions draait alles om passie en creatieve verwezenlijking. Ons succes wordt gedreven door de bevlogenheid en toewijding van ons bestuursteam, in samenwerking met een uitzonderlijk creatief team en een sterke, getalenteerde achterban. Bold Entertainment Productions is dé kracht achter innovatieve theaterprojecten, musicalproducties, webseries en op maat gemaakte shows. We streven ernaar om de cultuur van creativiteit te koesteren en nieuwe, boeiende theaterervaringen te creëren.

 

Als theaterbedrijf gaan we verder dan de standaard en zijn we trots op onze unieke benadering van visuele storytelling en live entertainment.

BESTUUR & CREATIEF TEAM:

Jessy Matheussen

voorzitter

Sanne van Berkel

Vice-voorzitter

Matthijs van den Heuvel

Penningmeester

Joop Hoogendorp

Secretaris 

CREATIEF TEAM: