PRODUCTIES

Terugblik op 'The Graywood Curse'

Musical bij Bold Entertainment Productions

 

Een magische reis in de wereld van 'The Graywood Curse' bracht het publiek op het puntje van hun stoel. Deze opmerkelijke musical, gecreëerd door getalenteerde makers Sanne van Berkel, Jessy Matheussen en Romeé Kuijten, dompelde ons onder in het leven van de magiërs en heksen uit de befaamde Graywood-familie. Na een langdurige strijd werden ze vervloekt, gedoemd om jarenlang samen te leven in een mysterieus huis waar de tijd leek te stagneren. De hoop op ontsnapping was vervlogen, althans, dat dachten ze.

 

In het jaar 2010 betrad een groep dappere studenten het betoverde huis, wat een keerpunt in het verhaal markeerde. Plotseling draaide de wereld van de Graywoods om zijn as, en de studenten zetten alles op alles om aan deze vervloeking te ontkomen. Dit bracht existentiële vragen met zich mee: hoe kun je zelfs je eigen familie niet vertrouwen? En welk lot wacht je als je alles wat je liefhebt verliest? 'The Graywood Curse' onthulde deze diepgaande emoties, van liefde en verdriet tot verraad en een vleugje humor.

 

Het verhaal werd omlijst met krachtige muzikale nummers, adembenemende choreografieën en ontroerende momenten, waardoor het publiek ongetwijfeld emotioneel geraakt werd. 'The Graywood Curse' betoverde het publiek tijdens de uitvoeringen op 9, 10 en 11 mei op de prachtige locatie van ROC Theater Tilburg.

 

Bij Bold Entertainment Productions zetten we ons in om blijvende indrukken achter te laten. Of het nu gaat om musicals, webseries, of pakkende trailers, we blijven streven naar het creëren van producties die het publiek blijven inspireren. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van 'The Graywood Curse' en kijken reikhalzend uit naar toekomstige projecten waarin we onze passie voor entertainment en creativiteit kunnen delen.

"The Graywood Curse" Staat online!:

The   Graywood Curse  

WONING AAN GROENHORSTSEDIJK 20 VERWOEST DOOR BRAND

 

17 ok tober 1928, oms treeks 23.59 uur, is de won ing van de fam ilie Graywood aan de Groene Hor tsedijk 20 in vlammen opgegaan. Door omwonenden is verklaard dat alle 6 de bewoners op het moment dat de brand uitbrak in de won ing aanwezig waren.

Hoe de brand is onts taan is echter n iet duidelijk. Men wil de overgebleven s tukken van het huis behouden als monument voor de geliefde overledenen.

 

Een oms tander en vriend van de fam ilie Solomea Grazyna was snel bij het huis aanwezig maar de deur werd op een duistere wijze geblokkeerd waardoor de bewoners n iet gered konden worden.

18 OKTOBER 1928, 08:00

De brandweermannen hoorden, vanuit de woning, verschillende mensen hartverscheurend gillen. Vermoedelijk omdat zij zich ervan bewus t waren dat de dood hen in hun ogen keek. Het gaat om de volgende bewoners: broers en zussen, Harrison, Elijah, Abigail, Caroline & Roselin Graywood. En de zoon van Abigail, James Graywood.

 

Met man en macht probeerde de brandweerlieden de brand onder controle te krijgen. Ondanks dat er geen sprake was van harde wind of andere obstakels lukte het niet de brand meester te worden. Er werd besloten om ex tra brandweerwagens te laten

komen. Terwijl deze onderweg waren naar de plek des onheils, kwam de brand zo plots als deze was onts taan weer tot stilstand.

Toen de rook een klein beetje was vervaagd probeerde de brandweerlieden meerdere malen de deur open te breken, maar hoe hard ze het ook  probeerde, het luk te ze niet.

 

De fam ilie Graywood verhuisde in 1914 vanuit Engeland, 3 jaar na de geboor te van de jongs te dochter Roselin, naar Groenhorst. Het was een familie die erg goed lag in de heksengemeenschap. Na de dood van hun ouders hebben de kinderen er het bes te van proberen te maken. De vrouw van Elijah, Darissa Grazyna, 

heeft op het moment dat de brand woedde het huis nog weten te verlaten en wordt gezocht door de politie. maar sindsdien heeft niemand haar gesproken of gezien. De man

van Abigail, Wouter Darius, is op uitzending. Hij heeft geen idee wat zich in de tussentijd in de Groenhors tsedijk 20 heeft afgespeeld.

 

 

Lieve bezoeker,

Graag heten wij u van harte welkom bij

‘The Graywood Curse’

 

Drie jaar geleden begon dit als een bescheiden optreden tijdens de open dag van het ROC Tilburg. Wat begon met 7 verschillende scripts, de verschuiving van ideeën van een film naar een theaterproductie en uiteindelijk naar een musical, en een cast van 9 die uitgroeide tot 25 enthousiaste individuen, heeft geresulteerd in de avond waarop we jullie het eindresultaat tonen. Een proces dat ons talloze waardevolle lessen heeft geleerd en ons heeft laten genieten van elkaars talenten.

 

Deze avonden zijn natuurlijk niet tot stand gekomen zonder de steun en het vertrouwen van velen. Daarom willen we jullie hartelijk bedanken, niet alleen voor jullie steun maar vooral omdat jullie nu hier zijn om onze musical te aanschouwen. Vanavond hopen we jullie mee te nemen op een spannende reis met geweldige personages, krachtige muzikale nummers en verhalende dansen. Ons voornaamste doel is om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden.

 

Namens ons allen wensen we jullie veel plezier bij het bekijken van onze musical:

'The Graywood Curse'!

 

Laat het verhaal van de Graywoods voortleven en denk nog eens extra na over de keuzes die je maakt. Veel kijkplezier!